Over ons     Stallen      Faciliteiten      Aan/verkoop     Geiten fokkerij     Contact/route     Links
Als pensionstal zijn we blij met een gemengd gezelschap aan klanten. Uiteraard beschikt De En-Gedi Hoeve over de nodige faciliteiten, op een terrein van in totaal 2 ha., maar we zijn ook nog volop in ontwikkeling. Zo willen we nog een wasplaats realiseren met een warm watervoorziening en tevens willen we een longeerring aanleggen.

Buitenbak
De rijbak buiten is 20 bij 40 meter en is voorzien van verlichting. In 2010 is hij in zijn geheel opgeknapt en zijn er polyvlokken door het zand heen gemengd. Hierdoor is de rijbak niet te zwaar en doorgaans in elk seizoen goed te gebruiken.


Gediplomeerde instructie
Anne is onze instructeur. Zij is in het bezit van alle benodigde diploma’s om les te mogen geven in dressuur, springen en in dameszadel. Het dragen van een goedgekeurde veiligheidshelm is tijdens het bijwonen van de les verplicht.
De manier van les geven gaat rustig en beheerst. Of u nu een beginnend of ver gevorderd, recreatief of wedstrijdambities hebt, angstig of een alles durvende ruiter bent; u vindt hier rijlessen op aangepast niveau.
Heeft u een eigen instructeur, dan is die ook van harte welkom!

Gebruik hindernismateriaal
Onze pensionklanten mogen vrij gebruik maken van ons hindernismateriaal. Na gebruik moet alles weer netjes worden opgeruimd, zodat we zo lang mogelijk kunnen genieten van dit materiaal.

Wassen
Nu moeten de paarden nog buiten gewassen worden met koud water, maar de bedoeling is dat we in de paardenschuur een wasplaats voor een paard realiseren met een warm watervoorziening.

Stalkasten
Voor iedere pensionklant hebben we een stalkast geplaatst die afgesloten kan worden. Hierin kunt u twee zadels, twee hoofdstellen, een halster, poetsspullen en dekens netjes opbergen. Zo hoeft u als klant geen dure kast aan te schaffen.

Eigen hoefsmid en dierenarts
De En-Gedi Hoeve werkt samen met een vaste dierenarts en hoefsmid, die beiden regelmatig op stal zijn. Onze gasten zijn vrij om van deze service gebruik te maken. Heeft u een eigen dierenarts of hoefsmid, dan zijn die ook van harte welkom.
Mocht u van onze service gebruik maken dan ontvangt u de rekening van de dierenarts en eventueel van de hoefsmid via De En-Gedi Hoeve.

Overige faciliteiten
Het buitenterrein beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Ook het stallen van een trailer is eventueel mogelijk indien de trailer afgesloten en op slot op ons terrein achter blijft.
De En-Gedi Hoeve      Kerkweg 55      Tiendeveen      T 0528 - 35 38 27
mego